Poolcovers.nl

Coverseal

Automatisch

Modellen

Uw project is uniek. Daarom bieden wij u een afdekking op maat: afmetingen, kleuren en technologie worden gepersonaliseerd. Om in te spelen op uw behoeften, hebben we drie verschillende modellen ontwikkeld.

 

AUTOMATISCH

Het “Automatische” model is het paradepaardje van ons gamma. Het combineert technologie, esthetiek en respect voor het milieu. U bedient het met draadbesturing of draadloos (maar steeds met zicht op het zwembad). U kunt rekenen op optimaal comfort en kunt uw zwembad in minder dan een minuut openen of afsluiten. De batterijen worden aangedreven door zonnepanelen die in de afdekruimte zijn verwerkt. Hierdoor is het zeil volledig autonoom. De afdekruimte en het membraan kunnen gepersonaliseerd worden om naadloos in de omgeving van uw zwembad op te gaan.

Het resultaat is indrukwekkend: uw zwembadwater is schoner, gezonder en warmer. Het membraan blijft perfect strak en ziet er onberispelijk uit. Het beperkt ook de fotosynthese, de belangrijkste oorzaak van algengroei. Deze afdekking is de keuze van veeleisende klanten die het beste van het beste willen, zowel wat esthetiek als wat prestaties betreft.

Coverseal
automatich

Technische info

 

OP MAAT

AUTOMATISCH SYSTEEM

X MOGELIJKE KLEURENCOMBINATIES

DIKTE VAN HET MEMBRAAM – 0,5 MM

SPECIFICTEIT – OPENING OP AFSTAND

GECONTROLEERDE BEGROTING

TECHNISCHE FICHE ⇓

Een personaliseerbare zwembadafdekking

Met Coverseal blijft de harmonie van uw zwembad intact terwijl het tot in de kleinste details bij de omgeving past.

 

HET MEMBRAAM

Al onze afdekkingen zijn op maat gemaakt en personaliseerbaar.
U kiest uit een uitgebreid kleurengamma zodat het membraan perfect en discreet in de omgeving opgaat.

DE AFDEKKING

U kunt ook de kleur van de gepoedercoate aluminium behuizing kiezen.
Nogmaals, dit is een uniek product dat aan al uw wensen en behoeften voldoet.

OPTIES

U kunt verschillende opties aan uw zwembadafdekking toevoegen. Zo is er voor de Automatische afdekkingen een speciale aansluiting voor de stroom voor afdekkingen van binnenbaden, er zijn extra hydraulische cilinders om grote voorwerpen te ontwijken, mogelijkheden om de waterdichtheid te verbeteren of het geheel esthetischer te maken…

 • pSpindels

  De spindels, die automatisch worden geactiveerd, dienen om hogere hindernissen te kunnen er heengaan en zorgen voor een onberispelijke afwerking. De bekleding word dan aan het eind van haar reis voorzichtig op de grond gelegd.

 • pExtra fotovoltaische panelen

  In enkele schaduwrijke gebieden of in regio’s van de wereld met weining zonlicht kunnen 2 extra fotovoltaische panelen worden toegevoegd om het licht optimaal te benutten.

 • pSpecifieke netvoeding voor overdekte zwembaden

  Een specifiek oplaadpunt zal voorzien worden in geval van binnen zwembaden om uw batterijen te voeden.

 • pSluitingsdetector

  Sluitingsdetector

Coverseal

Een unieke, betrouwbare afdekking voor uw zwembad

 

Coverseal openCoverseal gesloten